De är synd om mig.

Hoff 4 timmar kvar på jobbet. Nu sitter jag bara och hoppas att de inte ska komma någon rusch med folk innan jag slutar. Hoppas på en lugnt ström. Peppar peppar.
Hade ganska mkt folk där vid 11 men som tur så var Tompi kvar så han hjälpte mig. :)
Annars så ha jag lyckats bränna mig på handleden när jag vispade mos. Mamma försökte muntra upp mig när jag satt och tyckte synd om mig själv. "Vilken tur att de inte var olja, vatten blir ju bara 100 grader" De har till och med blirvit en blåsa. Aj. :P

Nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv. :)

Trevligt sällskap :)

Tänkte bara göra en snabb uppdatering. Sitter och dricker kaffe med Sonja ska snart gå ut och röka. Mkt trevligt är de. Jaaa jag borde verkligen sova, ska jobba klockan 9 men de här är mkt trevligare och de är värt att vara trött på jobbet om man får umgås med en god vän. Har hunnit vara förbi finolin mitt insulin och pratat med henne och ida. Får se kanske måste dra med ida på krogen i helgen om de är sant som jossan säger att hon inte har någon att fara med. De kan bli riktigt roligt. :)


Nu ska jag vara social. :)


Ågren :)

Sitter hos Ågren och glor, har just varit och hjälpt henne att stänga på grillen. Hon hjälpte mig att stänga i lördags så jag får ju hjälpa tillbaka. :) Ska fara till min far och ta en dusch snart, känner mig riktigt äcklig och svettig. :p Sen ska jag fara på en kaffe hos Sonja och visa marknads schema. De blir nog riktigt roligt i helgen ändå. Fast jag ska jobba som ett syk så kommer jag ändå hinna vara ut med Sonja <3 och ha de riktigt trevligt. :)

Annars så har jag inte gjort många vettiga saker idag. Har köpt en fin t-shirt på luna mia för en hundring. :) Och så har jag köpt mat åt hunden. :)

Nu ska jag vara social. :)

Jag vill göra något drastiskt...

Mitt huvud kliar, måste tvinga Ronja att klippa mig är så leds på mitt syk långa hår. Jag har varit fin färdig nu, nu vill jag vara cool. Blev lite taggad på att göra något drastiskt med håret när jag och Ronja satt och pratade om coola frisyrer som typ ingen skulle våga klippa för att de tar så länga innan man får jämnt hår om man snaggar en del. Inte många skulle göra något sånt, men tyvärr? så skulle jag de. Visst jag vill vara snygg i håret, men skulle inte vara så brydd om jag var tvungen att snagga mig för att mitt hår är så slitet. Skulle typ kunna snagga mig bara för att de är kul att hitta på något nytt. Jag tycker att de är fint med långt hår också men ska jag ha de så vill jag gärna ha lite coola slingor eller något. Ronja ska nog få korta av de här håret lite och sen när jag tar bort hårförlängningen kanske de blir något riktigt drastiskt men också sjukt coolt och snyggt. Hoppas jag. :P

Annars så är de nå jävla psykfall som har ringt till jobb telefonen och frågat om jag ville ligga med honom. Jag la på. Kände igen rösten, han har ringt tidigare och frågat samma sak och ärligt talat jag blev rädd. De är sååå obehagligt sånt där, tänk så är de inte bara någon som hittat ett nummer och tänk ringa och skrämma stackars mig. Tänk så vet han vem jag är eller nåt? Läskigt.

Varför är inte alla i Kiruna då? Har haft ganska mkt folk idag, hoppades på en lugn dag idag (de gör jag varje dag iofs)
Men icke tydligen så finns de folk som fiskar eller äter glass istället för att åka till kiruna.

På måndag blir de Lule är de bestämmt nu. Ska följa med Sonja dit så hon inte ska behöva köra i stan när hon nyss fått körkort. Nog för att jag själv inte direkt kan skryta med att jag är duktig på att köra i Lule. Jag hittar till Porsö berget aka Jossans mamma, till Ronjas lägenhet på Hersön som hon inte bor i nå mer och så till LLT och alvik. Och in till stan hittar man ju också med de är ju skyltat. :P

De blev ett relativt långt inlägg nu. Trevligt. Nu ska jag väl försöka hitta på ngt, kanske börja städa? Ringa Ronja? eller röka?

Tack för mig, Julia heter jag.

Team bildning

Torsdagskvällen tillbringades hos Olivia med Marri. Vi satt bara och myste på balkongen och rökte och pratade om våra dåliga och bra arbetsdagar. Mest dåliga på något sätt så är de roligare. De var väldigt trevligt. Tror och hoppas att de kommer blir fler kvällar vi är hos Olivia och bara tar de lugnt. Fast de känns som om vi har gått och blivit stora eller något.
Men de kommer ju de också tillslut.

Igår var planerna göra marknads schema med ronja och chefen, be Ronja klippa mig och sen hänga med Olivia mest troligt.

MEN kom bara till den första punkten, vi gjorde schemat klart och de blev riktigt bra. Får fara ut iaf. Sen så kom TT på att de kan ju vara gott med vin och att vi skulle börja med team bildning. När första glaset var uppdrucket så va fan vi dricker hela dunken. Några glasvin och några öl senare så for ronja hem och kvällen slutade med TT som satt och kramade mig och försökte berätta hur mkt han bryr sig om mig.

Idag är jag lite trött, fick inte sova så många timmar. Fast TT fick lite dåligt samvete när han söp mig full så han var här i morse och hjälpte till att öppna. :)

Här ska jag stå i ungefär 9 timmar till. Jag är sååå inte taggad. Men vad gör man inte för pengar och för att jörgen ska få fara och fiska. :P

Så, Tack för mig. Lär ju skriva iaf engång till idag. Har ju som sagt inget liv förutom mitt jobb. :P

Varmt...

Sitter på jobbet, förstår egentligen inte varför jag sitter här inne när de inte är nå folk. De blir sjukt varmt så fort jag rör på mig. Tompi verkar tydligen inte tycka om nymodigheter som AC. Kanske i bilen med inte åt sina anställda. Han påstår att jag svettas för att jag är ovan. Kanske de eller så är de för att de är typ 20 grader ute och då blir de typ 30 här inne. Äh alla är ju vana vid 30 graders värme speciellt om man tänker på att de snöade för bara några veckor sen.
Annars så har jag gjort massa glassar idag. De var nå spanjorer hit som knappt kunde nå engelska, mkt underhållande. :P
Läste Sandras blogg och kom fram till att de finns massa idioter i denna värld. Gamla gubbar som tar 22 åriga tjejer på låret, de är inte normalt.
Två timmar kvar att jobba. Ska försöka få sitta ute en stund, men då lär de väl komma folk.

En underlig sak

Jag undrar en sak, varför är i princip alla kvinnor i 40-50 års ålder så sura. Inte mot sin familj och sånt utan mot sånna som mig, folk som sitter i kassor. Allvarligt, dom blir sur om man inte fattar direkt vad dom vill. Och när man ställer frågor så snäser dom bara till svar och blir de fel då är de bara att be om ursäkt så många gånger man kan på en minut. Aldrig att de skulle vara deras fel för att dom inte säger vad dom vill ha utan mitt för att jag inte kan läsa tankar. 
Kvinnor 40-50 är de värsta kunderna man kan ha. Visst man kan tycka att jag ställer onödigt många frågor. Men folk kan ju inte bli sur på mig för att jag frågar vilken storlek dom ska ha på hamburgaren när dom kommer och säger, jag vill ha en hamburgare. Jag vet inte autamatiskt att om hamburgaren är till ett barn så ska de vara naturellt och om du säger jag ska ha en likadan då antar jag att din också ska vara naturell om du inte säger något annat. 
Vette fan vad de beror på, men de kan inte bara vara jag som tycker så här. Mamma jobbade här i 10 år och hon säger att just kvinnor mellan 40-50 är de värsta kunderna. 

De kanske inte är så kul att läsa min blogg nu för tiden då jag bara pratar om min jobb. Men tyvärr. Jag har inget liv. :P Jag jobbar bara. Haha eller inte riktigt. Tänkte fara till Erkheikki efter jobbet om jag inte håller på att svimma för att jag är så trött. 

Annars så har jag en miljon tankar i huvudet. Inte bara beställningar. :P Man hinner tänka mkt när man jobbar själv. Jag saknar min Ronja jätte mkt. Hon måste måste måste komma hem snart. Saknar sommrarna vi har haft när vi jobbat ihop. Men jag ska banne mig åka på semester med henne om de fast bara är till en stuga i pajala så. 
Saknar många personer faktiskt, även om jag träffade marri i måndags så saknar jag att hänga med henne. Samma med Camilla, henne såg jag igår. Maja också, henne har jag inte sett. Men Maja du får gärna komma förbi på te någon dag efter jobbet. :P 

Nu ska jag jobba vidare.  


De är tydligen sommar nu...


Jaha, Nu har de tydligen blivit sommar. Alla kunder som hittils har varit in har sagt åh de är så fint väder. Man måste ju passa på å vara ute när de är så fint väder. Visst, och här sitter jag. Ser inte framemot att de ska komma mkt folk. Kommer att dö i svett. De höll jag på att göra redan igår. Nä de är bara så jag kommer bli tvungen att vara blek som ett lakan hela sommaren.
Igår var jag sjukt irriterad redan på morgonen. Varorna var sena och TT lämnade mig att ta in dom själv när dom väl kom, då de va lunch. Typiskt, serverakillen lämnade bara alla frysvaror här inne så bröden hann typ tina innan jag hade tid att sätta in dom i frysen. Sen så skar jag mig på varenda jävla låda jag öppnade så mina händer ser ut som om en jävla katt har härjat på dom. Blev så irriterad på den där killen också. Han ba du kan ju hjälpa mig att tömma frysvagnen så jag får med den, så brukar jag och Thomas göra. Jaaa kanske de, men då kommer du ju för fan i tid. Hade han kommit innan 10 så hade jag lätta kunnat hjälpa honom och fått in varorna i bra tid. Men när han är på byn och svamlar i en och en halv timma längre så har jag fan inte tid! 
Senare så kom Johanna och hälsade på och efter de Jossan då blev jag på bättre humör. Sen Så kom Tompi hit och jag insåg att jag spenderar alldeles för mkt tid med honom när de inte alls känns konstigt att prata om bröst och sånt med honom. Haha han kan vara så jävla rolig ibland. Och Jossan insåg att han är nog inte så sur som han verkar. :P

Nu ska jag försöka hitta något att göra. :) 

Va??

WTF, jag skulle ju sova. Ni tror jag var trött kanske nå nää. Somnade i typ en halv timme mellan halv 7 och 7. Och nu kan jag inte somna om. Va fan? Visst de är ju bra att jag är uppe när klockan är typ 8 men när kommer jag bli trött. Jag skulle gissa på ungefär kvart över 5 när jag sitter på jobbet och vill abolut inte steka några hamburgare eller städa för att jag bara sovit en halv timme.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, de är ju ingen som är vaken nu. Ska väl glo tv och sen vara och hälsa på pappa ett tag. :)

Hel nöjd, faktiskt...

Jag borde sova, för jag vill inte sova bort hela dagen. Men har suttit och fixat med bilder från studenten och balen. Dom finns på facebook nu och ska lägga in på pixbox imorgon. :P Tänkte bara skriva lite innan jag går och sover.
Midsommar har varit väldigt trevlig. Alltid kul och dricka i sällskap av goda vänner. Och lite musik på de så. :)
Idag har jag bara tittat film med Sonja och Elina annars så har jag bara sovit. :p



Jag har kommit fram till att jag är jävligt nöjd med mitt liv ändå. Jag har ett par riktigt bra vänner som alltid finns här för mig. Ni är guld värda. Jag har en underbar familj som alla är friska. Visst jag älskar inte mitt jobb men jag får ju pengar. Och jag har inte någon aning om vad jag ska göra med mitt liv, men de som är så skönt är att jag behöver inte bestämma mig än. Jag kan göra de jag tycker är kul och sen får jag se. :)
Satt faktiskt och tittade lite på internet om au pair i USA, blev riktigt taggad faktiskt. :)

Nu ska jag sova en stund. :)

Jag hatar att komma på rubriker...


Åh jag saknar Lax redan!

Annars så sitter jag hos sonja och är osocial för tillfället. :p Ska väl spela kort sen. :) De har vi gjort typ hela kvällen och drukit kaffe och rökt. :) Mycket trevligt, har saknat Sonja. :) Imorgon så ska jag försöka vakna tidigt och söka upp Finolin och ge henna en jääääääätte stor kram och en puss. Har saknat henne också massor. :p
Imorgon blir de jobba och försöka hitta alkohol och pengar. Kanske finns i en buske? Haha eller så får jag tigga pengar av min mor. :p På lördag är jag ledig, då blir de nog att vara hos pappa på dan, vi ska grilla. Farbror bosse och Maria med pojkarna ska komma, och faster och tommy. Och pappas nya Nallemaja och hennes son tror jag. Hmm de blir typ jag och massa gamla. :P Sen blir de backen så klart. :D
Förresten så ska jag och Sonja åka till Lule snart och göra hål i tungan.

Nu vet jag inte vad jag mer ska ljuga.

Maja och Jonatan...


Känns som om jag borde skrivit om alla känslor kring studenten för länge sen. Men har inte riktigt fattat att allt är slut än. Men måste bara säga att jag kommer sakna min klass så otroligt mkt. Maja och Jonatan åååh vad jag kommer sakna er. Alla andra som gått med oss också så klart. Men Maja, vi har haft så roligt ihop. Ja menar fjällvandringen, allt med kärlek och kallt är ett relativt ord. Jag och Jonatan har verkligen haft våra bråk de har varit påväg att flyga grejer över klassrummet flera gånger men ändå så tycker jag jag om honom ändå. Vi har haft så bra sammanhållning i klassen när vi varit så få och de känns tungt att lämna allt. Jag grät länge i fredags (inte lika länge som Maja dock) för att Maja så åka till USA. Men jag hoppas verkligen att hon kommer ha så sjukt roligt och bli något riktigt bra. Och har jag vägarna förbi USA de närmsta fyra åren så kan ni ju gissa vars jag ska åka och hälsa på.

Jag har lovat Jonatan att jag ska komma till Kangos och dricka kaffe. Ska få med mig Maja också innan hon åker. :D

Mer tjafs om hur mkt ja kommer sakna alla kommer nog när jag lyckats få alla bilder från de 4 olika kameror som jag och familjen tagit kort med. Nu ska jag åka till Sonja och dricka kaffe och sen ser vi ju om min älskade Finolin Brynefall hör av sig. :p

Jag vet att jag är tråkig...

                                                      
Tänkte vara en serös bloggare idag och skriva om gröna lund och allt sånt. Men jag orkar inte, är skit trött. Vill bara sova. Så jag ska röka och sen glo tv tills jag somnar. Mysigt va?
Btw jag har hickat vid fyra olika tillfällen idag. Fam va jobbigt de har varit. Folk tittade konstigt på mig på pendeln när jag hickade och inte blev de bättre när jag skojade med syster att vi skulle skjuta mig så jag sluta hicka. Stockholmare är konstiga. :P

God natt! Imorgon åker jag hem till mitt kära pajala!?! Iaf mina kära vänner och familj. Klockan två är jag i Lule. :P

Stockholm i mitt hjärta?

Sitter hos min syster och tittar tv med henne,alla sorts kriminalserier tittar vi. :) Idag har vi varit och badat på sydpoolen, blev riktigt besviken faktiskt. Trodde de skulle vara mer grejer än på nordpolen i boden men de var mkt tråkigare. Sen så for vi till skärholmen och handlade lite. Spenderade alla mina pengar som jag hade på mitt hm presentkort. :) Fick ihop till nya trosor, tygskor, en body och solglasögon. Mina solglasögon gick mystiskt sönder så var tvungen att hitta nya. :) Och bodyn var någon sån där fashion agains aids så då har man typ gjort en god sak idag då 25% av priset går till att upplysa om aids. Bilder kan jag lägga in imorgon, orkar inte ta bilder nu. Men tänkte lägga upp lite bilder från i söndags när jag var och tog några öl med hedda, louise och heddas kille jakob. :) De var väldigt trevligt. :)

Imorgon bär de av till grönan, förhoppningsvis följer Hedda med. Nu ska jag röka med syster.

Fino

Nattliga funderingar. :P

Har kommit hem från Sonja för ett tag sen, sitter och äter nudlar. Borde två saker. Sova för jag ska åka till lule vid 10 imorgon. Och packa klart allt som jag ska ha med mig till Sthlm. Fast en del kläder som jag ska ha med mig hänger på tork här i köket. För de är så kallt i källaren.
Imorgon får jag träffa Helena Lax. :) Åh vad jag saknar henne.
Har bara en cigg och datorn tänker dö. Ska nog spara min sista cigg till imorgon. Måste nog dra ner lite när jag är så fattig. :p

Tycker bloggar blir mkt roligare med bilder. Hittade den här i en rolig blogg som jag brukar läsa.
http://shelleyochjoachim.blogg.se
Nu god natt. :)

För jag har tagit studenten...

Har inte haft tid att blogga senaste veckan, de har varit balfix och själva balen som var väldigt väldigt trevligt.
Maten var riktigt god och sällskapet var trevligt. Dansade så jag fick blåser under fötterna. De slutade med att skorna åkte av. Kvällen slutade hos Olle och jaa jag var kvar sist av alla.
Sen på Torsdagen så gled jag bara omkring hela dagen. Och igår var de studenten.
De var riktigt roligt att åka flak och dricka och skrika. :p Var fan full när jag kom hem och skulle äta smörgåstårta. Sen sov jag en stund och sen började jag att dricka igen. Sonja, Sanne, Elina, Jossan och Emilia var här och vi drack och hade trevligt. Sen bar de iväg till dagcentra, först stanna vi på malmen och jag kände mig jätte gammal där med min student mössa. Efter dagcentra blev de krogen. :)
Om vi sammanfattar kvällen så var de en hel del alkohol, dans och trevligt sällskap.
Bilder från balen och studenten dyker upp på pixbox och facebook snart. Och några här i bloggen.
Men tills jag fått in dem på datan så bjuder jag på en bild som Jenny Kostet har tagit på mig.


Josefin?

Var är du Josefin?

Jossan sa för flera timmar sen att hon skulle komma hit, men icke. Hon är spårlöst borta.

Jag har så tråkigt som man kan ha de. Jag har gjort klart allt och då menar jag allt som man kan göra här. Och jag har läst alla bloggar jag brukar läsa men de är inte så många som uppdaterar på lördagar och så har jag rökt alldeles för mycket och nu drickar jag min fjortonde kopp kaffe idag. Snälla kan jag inte bara få åka hem. :p

Snart blir jag knäpp och börjar städa personal toaletten eller något.

Jenny, vet att du kommer läsa de här. :p Är du hemma imorgon? Tänkte om ja skulle svänga förbi Kalix på en kaffe imorgon om jag inte åker allt för sen till Lule imorgon. :)

TRASDOCKORNA!

Faan jag försov mig till jobbet imorse, vaknade av att TT ringde och gormade. Var på jobbet 2 minuter efter att jag skulle ha öppnat. Men de tog bara en kvart-20 min att öppna idag. Annars brukar de ta en timme. Ursch hatar att stressa sådär på morgonen. Man blir helt knäpp. Men jag får väl skylla mig själv antar jag. :p
Sitter och funderar hur jag ska kunna hämta bilen från verkstan, har ju en bil här som måste till erkheikki sen. Hmm tänka höra om Ågren eller Marri kan hjälpa mig. Men de får bli först vid halv 10 när jag slutar.

Den här låten är så mysig på något sätt. Blir så glad när jag hör den. :) Jag och Jossan lyssnar jätte mkt på den och när någon av oss är nere så brukar vi spela den. Då blir man glad.
Texten passar ganska bra in på oss tycker jag, vi är lite knasiga och trasiga. Iaf knasiga så som vi brukar härja. :)

Sova eller inte?

Kom hem från Ågren nyss, borde verkligen sova. Ska upp 10 och jobba men vet inte om jag vill sova :P
De va så tomt när jag kom hem, mamma är i Stockholm och kommer hem först på tisdag och lillebror är hos pappa och hunden är också där. De är ju lika bra att hunden är hos pappa när jag ska jobba hela dagen. Men de känns så tomt när ingen är här. Tänkte ringa josefin och höra om hon ville komma hit, men tänkte att hon säkert sover. :p

Ska typ spela harpan så jag blir trött. :p

Klant. :p

Sitter hos Ronja och väntar på att hon ska klippa Adde klart sen ska hon färga mtt hår, hoppas jag? :P Måste ju ha allt i samma färg. :)
Ursch vad jag är klantig, igår brände jag handen på grillen och idag så skar jag mig i fingret. Typiskt!
Jossan och Sanne är så söta, dom har varit och sällskapat med mig på grillen och hjälpt till att stänga. :)
Hoppas nästan på att vi bara ska titta film när Ronja är klar med Addes hår, är  trött. :P

Nu ska jag vara social.


Plastpåsar och cigg, eller?

Nu sitter jag på jobbet, Elin och Maja var hit och hälsade på. De var väldigt trevligt. :) Nu sitter jag och väntar på att Sanne och Jossan ska komma och dricka kaffe och ta en rök. :)
Blev jätte glad här för ett tag sen kom på att de är en röd dag imorgon när det är national dagen imorgon. Så jag behöver bara jobba 10 timmar och får sovmorgon till 11. :D Och så får jag ob hela dagen. Mkt trevligt. :)
Blev lite sugen på att ändra i min blogg också, typ fixa en ny header men har som inga bra bilder att sätta dit. Ska fundera på de. :p
Haha jag och Jossan låg i sängen och diskuterade hennes och Johannas blogg inlägg. Tycker bara de hela är roligt för jag tycker inte att de heter plastkasse, plastkasssche eller plasccchtkasssche. Vad är de för fel med att säga plastpåse?

Bjuder på en bild jag snott från Sluthybitch. :)


Nu ska jag gå ut och röka innan de kommer någon och stör mig.

Btw de tar typ en halv timme att skriva ett inlägg när jag måste jobba emellan, jobbigt. :P

Åh va leds...

Ska snart åka till jobbet och jag orkar inte laga mat innan. Så jag tror att jag ska vara slö och äta på jobbet. Får väl försöka att äta något som inte är allt för onyttigt, måste ju komma i studentklänningen. :p
Idag har jag intr varit många timmar i skolan, men har pratat med martin om biologin och med maud om min klänning och sen har jag pratat med micke kemi om jag skulle höja mitt betyg i data. Sen har jag letat efter en bil, min egen är på verkstan och är klar först imorgon. Så har ringt hela släkten, så för typ en halvtimme sen fick jag låna kjells bil. Så nu tar jag mig iaf till jobbet. :)
Hoff känner mig stressad.
Nästa vecka kommer säkert också bli stressig. Men rolig hoppas jag på. :)

nä nu måste jag byta kläder. :p


Back to work

Sitter på jobbet nu, har inte jobbat på en månad typ. De känns inte allt för kul. Vilket faktiskt är konstigt för jag brukar tycka att mitt jobb är jätte roligt när jag inte jobbat på länge. Men jag tror att de hela beror på att jag är sliten. :p
Har ju varit och paddlat kanot idag, så nu är betyget i natur och friluftsliv fixat. :D De va faktiskt roligt, trodde att de bara skulle vara trist och kallt. Men inte, de var lite kallt men jag och jenny var värsta teamet iaf när jag styrde. :P Jenny han ju inte komma in i styrandet förän vi var tvungna att avsluta för annars hade alla missat sina bussar hem. Blev faktiskt lite taggad att göra om de. De är väl som med fjällvandringen, jag ville absolut inte fara egentligen :P Och visst jag skrattade inte hela tiden när vi var där men när man väl kommer hem så då vill man bara göra om de.
Är kanske lite av en friluftsmänniska? Eller iaf när de är fint väder. :p

Tror att jag har bränt mig lite i ansiktet de hettar och tyckte att jag var röd innan jag sminkade mig inför jobbet. Men de blir väl brunt sen hoppas jag :)

Kom just på att jag måste sy när jag kommer hem. Ska visa min studentklänning åt Maud imorgon halv 10 och den är inte riktigt klar än om jag ska säga så. :P

Jag saknar sluthybitch och fuckface. Hoppas inerligt på att sluthy kommer hem och hänger med mig imorgon och att ågren vill låna ut sin soffa åt mig på söndag. :p

nu ska jag försöka göra något vettigt på jobbet. för att se om de är kul att jobba :p

Trött...

Ja Oulu resan var väldigt trevlig. Kul att få hänga med klassen sådär nu på slutet. Gillar verkligen att Harry var med och åkte rutschbana och gjorde roliga ljud. :p Igår när jag kom hem var jag helt död gick bara omkring och glodde. Men ksrev klart mitt svenska tal. Somnade på Jossans soffa och sov från och till från typ 12 till kvart i 7. Nu vill jag bara sova men måste plugga och sen är de balmöte ikväll. Innan de ska jag på sittning, ska bli intressant.
Haha josefin sitter och sover på stolen och är jätte söt :D
Imorgon ska jag fara och handla, tänkte packa ihop grejerna innan balmötet, men vad är odssen att jag kommer orka de?
Nu ska jag kolla min mejl om K-G R har skrivit, mkt spännande. Sen ska jag väcka jossan och fara hem kanske. :p


Vilket resande, först Lule och nu Oulu...

Igår var jag i lule med brudarna. :p Tyckte synd om Maja när jag läste hennes blogg och hon skrev att hon inte tyckte om att jag körde så fort. Men vi röstade vem som skulle köra och de blev jag just för att jag kör fort. Men jag vet att dom andra kan om dom vill :P Såg inte hur fort Camilla körde när de blev hennes tur. För jag somnade och vaknade i  Korpis.
Där var jag på dop, de var mkt trevligt. :)
Sen umgicks jag med sonja och senare med jossan. Somnade på jossans soffa så morsan ringde och efterlyste mig i morse och tyckte att jag måste säga till om jag inte sover hemma. men hur ska jag veta de när jag bara somnar och ingen väcker mig. :p
Nu sitter jag hos sonja, har försökt med den där dumma kemin men de går inte, blir sp leds. fattar lite för kerstin kan hjälpa mig men de är ändå jobbigt. martin vill att vi ska göra så mkt.
Men imorgon bär de av till finland till uleåborg som harry säger :P
Borde egentligen fara hem och sova men är inte trött än. Hoppas bara jag slipper köra första biten så kan jag ligga och snarka i bilen :P
Annars då vill jag bara få bort allt i skolan så jag bara kan glida omkring. får se hur de blir med de.
på torsdag ska jag fara och paddla med op och bf tvåorna. är inte såå sugen på de. men får betyg i natur och friluftsliv om jag gör de. och de vill jag gärna ha. de är ju bara en dag av mitt liv så de lär jag klara. :P
Sonjas tangentbord är så litet så de är ganska jobbigt att skriva. så nu räcker de. :p

Är du nöjd nu Milla?

RSS 2.0