Römppävikko i Pajala, nanananaanana...

Tänkte att man kanske skulle ta och skriva lite i sin egen blogg istället för att bara läsa andras.

Trevligt kväll igår, den började hemma hos Ågren med nästan alla brudar, (finolin saknades) och Adrian. :p
Va himla mys att umgås med tjejerna, sen blev de krogen. Va mest trevligt förutom vissa saker. Bla, så drack jag den äckligaste drinken någonsin efter gin and tonic. De är den enda som jag smakat som är äckligare.
Gin and tonic smakar tallbarr och drinken igår smakade hmm kahlua och redbull. Dålig blandning.

Nu sitter jag på jobbet, är inte bakis alls, vilket är sjuukt skönt. Tycker synd om chefen som bara fått sova typ 4 timmar innan han skulle till jobbet igen. Och nu skulle han på barnkalas hos sina småsyskon. Haha stackarn.
Och så har jag ganska mkt ångest för att jag inte fattar att plugga fast jag verkligen verkligen måste. Vars är den där filuren som ska stå med en pistol mot mitt huvud och tvinga mig att räkna minst 5 sidor i boken. Fast jag hade väl lyckats slingra mig ur den sitsen också med mina otroligt bra anledningar till varför jag inte har tid att plugga.

2:a oktober, vilken dag är de. På fredag. Då Kanske, de är inte helt 110% säkert. Men iaf 80%
Då kommer mina och finolins planer gå i lås. Då kommer vi inte ha tid med annat på hela helgen. Bara fixa med våra planer så vi kan berätta för alla om dom sen. När allt är klart. :p

Väntar att Hedda ska komma med Finolin så vi kan diskuttera våra planer. Åååh jag är taggad, behöver något annat att tänka på än allt bajs som snurrar runt i mitt huvud.

Kanske borde åka bort ett tag, inte säga vars. Bara åka bort. (Säger hon som kom hem fårn Bulgarien för 4 veckor sen)

Nu röka och sköta mitt jobb. Sen om jag hinner matte.
Feel free to ringa och störa mig. :P

Kvällsprat...

Sitter hemma med Laxen. :) Ska snart inta sängen för ska jobba imorgon åt pa klockan 10 på morgonen. Måste vakna tidigt för jag måste duscha. Anna va hit och gjorde ansiktsbehandling på mig, sjukt härligt var de. :) Och då masserade hon typ min hårbotten lite också så har typ olja i håret. :) Känner mig iaf ganska fräsch fast jag blev helt röd när hon höll på att pilla och sätta massa grejer. :p Har tydligen en känslig hud.

Idag har jag inte gjort mkt vettigt. Tänkte plugga matte men de blev som inte av. Så imorgon måste måste måste jag plugga. :p Tvinga mig någon. :P Måste faktiskt hålla mitt tids schema. :p

Längtar till helgen, ska ut med iaf Ronja. Ska bli riktigt trevligt. Saknar henne massor.
Och imorgon blir de promenad med Marri. :)

Mina och Jossans hemliga planer verkar bli verklighet inom en snar framtid. De ska bli såå kul. Vad de är för otroligt roliga planer får ni veta när de är fixat och klart. :)

Go natt. :p

Och så lite mera jobb. :p

Sitter på jobbet och glor. :p Hedda och lillebror är här och håller mig sällskap. Riktigt trevligt. :)
Försov mig imorse, vaknade 10 minuter innan jag började så såg ut som hej kom och hjälp mig i skolan. :p
Men de gick riktigt bra idag på matten. Måste göra klart min biologi och kemi uppgift också. Så martin blir nöjd. Vill typ inte bli klar med skolan egentligen, va ska jag då göra om dagarna?

Var ute med Diezel, Wilma och Marri igår och promenerade, blev typ trött i benen direkt men vi gick ändå 8 kilometer. :p Ska ringa och höra med Marri och hon ska med mig och Hedda och promenera idag igen. Kanske Wilda också får följa med.

Glömde bort att hämta min kamera idag, fick ett sms imorse att den va klar. Men jag ska hämta den imorgon så ska jag ta bilder på tatueringen och på min hund och lägga upp på bloggen.

Ikväll blir de säkert en beck film med Hedda efter promenaden. Skönt att bara ta de lugnt. Och de är jävligt skönt att ha Hedda här. Hoppas hon hittar jobb och flyttar hit så jag alltid kan vara med henne. :p



Lägger upp en bild på 3 mkt normala kusiner för typ 2 år sen. :p

Förresten, såg en bild på Maja på hennes blogg idag. Saknar henne faktiskt men de känns bra att man kan följa hennes liv i USA på hennes blogg. :)

Nu ska jag vara social. :p

Glad ändå. :p

Sitter på jobbet och har ont i huvudet och ska jobba totalt 12 timmar och ändå så är jag på bra humör. Tycker att de är så kul att skratta åt folks beteenden. :P
Igår hängde jag med Marri hela kvällen, väldigt mys. :) Nu är hon barnvakt åt mina hundar, stackarn. :p

Vet som inte vad jag ska skriva nå mer. :p

Vet du va? Jag bryr mig inte!

Söta Milla och annat intressant. :)

Milla, du är så söt! Innan jag läste din kommenta så tänkte jag faktiskt börja så här:
De är konstigt, jag gör typ ingenting om dagarna men ändå så har jag inte tid att blogga. Eller så är de bara så att jag har absolut inget vettigt att skriva. Fast nu känns de som om de kommer komma ett långt blogg inlägg. :p

I onsdags var jag och hämtade en hund, en 1,5 årig jack russel. Har bråkat en hel del med honom de senaste dagarna eftersom han har minst sagt attityd problem. Men de är en jätte fin hund som bara behöver lite uppfostran. Ska ta en bild på honom sen. Men min kamera är ju trasig så de blir mobilbilder. Ska också lägga upp en bild på min nya tatuering. Snart. :p

Är oförskämt pigg idag för att ha kört fyllon till 4 på morgonen och vaknat halv 10. Intressant kväll, jag och marri visste typ inte om vi skulle skratta eller gråta. :p

Sen känner jag mig så här: Jag vet inte. Jag vet inte vad jag ska tro, jag vet inte hur jag ska få reda på sanningen och jag vet inte hur jag reagerar om de är så som jag mest tror. Isåfall undrar jag, hur kan man ljuga sådär? Rakt upp i ansiktet på folk. Och så länge.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva nå mer, jag återkommer. Tack för mig. :P

Lite om Bulgarien :)

Nu har jag faktiskt tagit mig tid att lägga upp bilder på facebook från Bulgarien. De finns ganska mkt flummiga bilder men de bjuder vi på. :p Nu sitter jag och lyssnar på pixie lott - Mama do. Skit bra låt som spelades flitigt på mtv i bulgarien. :p


Vi har haft två riktigt härliga veckor i Bulgarien, Sunny Beach. Känns inte som om de va två veckor, de gick mkt fortare.
Få se nu vad vi gjort. Vi har verkligen försökt sola och bli lite bruna med är man vit som ett lakan innan så behöver man ju typ mer än 2 veckor för att lyckas bli lika brun som normala människor.
Någon dag när de va lite sämre väder på morgonen så åkte vi till Nessebar och gick omkring och tittade på grejer och åt god mat på någon restaurang.
En dag var vi och åkte båt och man kan väl säga att vi typ blev blåsta på 500 kr för de vara verkligen inte de vi trodde att vi hade betalat för. Vi fick sitta i skuggan en hel dag för alla solplatser var upptagna och sen när vi skulle snorkla så fanns de inget att titta på förutom sandbotten och en gammal plastpåse. Inga fiskar som jag ville titta på.
Vi var på två stycken pubrundor, de va riktigt roligt. Den glade viking är ett bra party ställe. Vi var också på disco orange någon dag, de va bättre med folk då än när vi var förra året jag och Ronja. Men de va ganska mkt äldre och massa sliskiga killar. Fast de finns de ju överallt. :p
Hm vet som inte riktigt vad jag mer ska skriva. Marri och Ronja skrev upp när vi var där va vi gjorde varje dag så dom skulle komma ihåg. Men så smart är inte jag, eller ärligt. Jag är för slö.






Imorgon ska jag till skolan och ha matte en timme, sen ville mamma att jag skulle leka hemmafru. Får väl göra de. :p

Nu ska jag fylla på mitt kort, ringa ett samtal. Kanske räkna lite matte, sen ser jag vad som händer ikväll. :p

Hemma igen :)

Yes, gott folk. Nu är jag hemma. Eller kom igår vi halv 4. :)
Mkt trevligt att komma hem men skönt att vara borta också. :)
Inlägg med bilder, citat och annat kul å veta vad vi gjort kan jag skriva imorgon. Är ledig heeela dagen. Eller hela helgen för den delen. :p

Nu säng. :)

RSS 2.0