Duktig. :)

Har gjort något bra idag. Har anmält mig till donationsregistret. :p



Idag har de gått 4 veckor, alltså en månad, hur länge ska de gå till?

....

Sitter hemma hos mamma för tillfället. Måste vara här och vara valpvakt idag. :p
Håller med min syster, ska allt hända oss just nu?
Mamma har åkt till gve med lillebror. Hon skrev just att han har blindtarmsinflamation och ska in på operation typ nu.
Och läkarna i Pajala är ju typ efterblivna, dom tänkte skicka hem lillebror med några piller. Men som tur är så är morsan ibland en bitch och tvingade dom att skicka Anton till gve när dom inte visste vad som var fel.

Nu ska jag sätta igång teven och sitta och glo tills jag kommer på ngt att göra.

Flickan som lekte med elden

Sitter hemma hos mamma och tittar tv och dricker kaffe. Måste typ komma hit för att dricka kaffe när de är så tråkigt att göra de hemma själv. :p

Har varit på bio också med Emelie, vi titta flickan som lekte med elden. Den var riktigt bra faktiskt. :)



Imorgon tror jag att jag ska leka lite hemmafru. :p


Hmm Knasigt...

Sitter på jobbet och funderar. Måste nog skaffa mig ett vettigare jobb. Skulle vara nice å få ut typ 15 tusen i handen istället för typ 7. När ska jag ha råd att åka på ikea då? Fast får ju pengar av mamma när vi har sålt valparna på tisdag. Och på onsdag drar vi till Haparanda. :)

Annars så har de varit en ganska dåligt dag idag. Blev sur så fort jag slog upp ögonen typ. Sen har jag varit till veterinären med valparna och dom var ju sjukt tröga där. De var ju knappt så att vi fick besikta dom för att dom bara är 7 veckor. Och så verkade dom tycka att jag var en idiot som inte visste när dom var födda.
Sen fick jag reda på en annan sak också. Var jävligt jobbigt att höra, men sen när jag hade lugnat ner mig så fick jag veta att de inte var så farligt som jag hade hunnit tänka.

Älskar dig Mamma, vi klarar de här tillsammans. Som vi alltid gör. Du och jag Alfred.

Läste en artikel i aftonbladet igår. Handlade om en tjej som fått barn när hon var 17 och sen hade socialen tagit ungen av helt konstiga anledningar. Som typ att hon inte tittade på bebisen när hon matade den och för att hon lät grannen ta hand om barnet när hon gick och handlade. Sen så tyckte dom att ungen måste vara deprimerad bara för att de inte låg och skrek hela tiden. Helt jävla sjukt, de finns folk som är mkt värre mammor som får ha kvar sina barn. För er som vill läsa om Elin och hennes bebi kan kolla här!

Ett år kvar..

Ja nu är de bara ett år kvar till 20. :p

Sitter hemma hos mamma och glor på tv. Hon har ju kanaler som jag inte har och hon har internet. Sonja och Elina är här med mig. Vi har ätit pepparkakor så nu är vi snälla. :)

Har varit en ätar dag idag. Har börjat dagen med att göra tårta med mamma. Sen har jag ätit hela dagen. Smörgåstårta och prinsesstårta. Sonja och Elina har varit här ett bra tag och snackat skit och annat. :p

Helgen har varit riktigt trevlig. Jag, Sonja och Hedda åkte till lule på fredag eftermiddag. De var riktigt dåligt hela vägen till lule. Var till och med tvungen att köpa en ny vindrutetorkare i töre för jag såg ingenting. Men sen blev de Magnus Betner för hela slanten. Ronja och Fredrik var lite sena och jag blev sjukt stressad när klockan var halv och dom inte var där. Men dom hann i tid iaf och vi hade de riktigt trevligt. Skrattade en hel del.
Sen åkter vi till Ersnäs och åt tårta för Fredrik fyllde år och sen for vi till Alvik och sov.
Lördag sov jag och Sonja typ till 2 och sen for vi med Ronja på Dollar Store och sen till Storheden och åt mat.
Sen blev de fika hos faster och jag fick presenter. :) Och sen åkte vi tillbaka till Pajala igen.
Och även då var de dåligt väder att köra. De var halt. :p

Nu ska jag vara social.


Konstig vändning

Helt plötsligt gick jag från att vara på ganska bra humör till att tänka massa konstiga tankar. Är sjukt leds på massa människor. Vet inte varför de blev så knasigt nu.

Ska prata av mig på Hedda nu och gå ut med Wilma.

Valpar...

Sitter hemma hos Mamma och glor. Har ju inte internet hemma så måste gå hit för att kolla grejer. Och dessutom så är hon inte hemma så jag har åkt på att ta hand om valparna. Dom har blivit jätte stora nu och smiter hela tiden. :P

Har sovit sjukt länge idag och är typ trött fortfarande. Jag och hedda måste nog vända dygnet snart så vi kan göra något vettigt på dagarna. :p På fredag åker jag till Lule iaf för att titta på Magnus Betner. :) Ska bli kul att tillbringa en helg med Ronja. Och så ska Sonja mest troligt hänga på till lule. Då blir de nog en trevlig resa dit också. Och på Söndag fyller jag år. Då ska vi äta tårta, så måste nog åka ganska tidigt från lule. Fast mamma ska väl baka tårta åt mig. :)


Nikki och Betty


Min lilla kille Nikki.

Trist...

Jag har tråkigt, och de känns egentligen helt ovärt att skriva blogg då jag fan inte gör något vettigt. Och dessutom är alla som läser min blogg sjukt tråkiga och kommenterar aldrig. De är bara Milla som kommenterar och då är de oftast hot om vad hon ska göra med mig om jag inte uppdaterar min blogg. Men nu verkar inte ens hon ha tid att kommentera. Kanske inte borde uppdatera alls då?

Igår spelade vi familjegeni, ägde marri och hedda första omgången. Men andra när Ronja kom, då spårade det ur. Kunde typ ingenting, så jag kom sist. Eller vi gav upp när Ronja vann och då hade jag minst ringar.
Sen gick jag omkring och småplockade hemma för jag var inte trött. Eller kände mig iaf inte trött. Sen när jag väl skulle sova så låg jag och snurrade i en timme typ.
Var sjukt seg på morgonen men efter nån timme var jag konstigt pigg. Och har inte blivit trött än heller. Hmm...

Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske chaffa till Levi, verkar som att hela byn ska dit. Annars ska jag väl vara med Josefin, Ronja och Hedda. Marri kanske också vill vara med på ett hörn. :)

Hmm, skulle haft en lista att skriva i eller nåt. De tar ju tid, då kanske min tristess skulle minska.
Får se om jag orkar leta upp en. :p

Mamma är så söt.

Idag känner jag mig glad och lite knasig. Fast jag är trött, men då undrar jag varför är man trött klockan 9 på kvällen om man vaknat halv 2? Och så skrattar jag inombords, åt du som är så patetisk. De tycker jag är kul. :p

Är sjukt imponerad på min mamma, Gudrun Greus. Sjuukt imponerad. Hon har ju verkligen börjat med facebook, och hon är ganska flitig på att kommentera och gilla saker. Och hon har orkat leta upp gamla klasskompisar och liknade så hennes vänner ökar stadigt. Visst vi har haft lite facebook skola hon och jag. Men de verkar som om hon har lärt sig en del själv också. Ikväll ska jag nog lära henne hur man lägger upp bilder. Om inte hedda gjort de redan. :p

Försökte hitta en bild på mig och min mamma. Alltså en bra bild. Men icke. Kan finnas någon gammal på datorn som jag inte orkat lägga upp. Men bland dom jag lagt upp så hitta jag ingen bra. Trist.

Men här har ni en bild på mig, ronny, mamma och min mommo.



Olika funderingar så här en torsdag...

Sitter på jobbet och glor. Jag har kommit fram till en sak, jag måste veeerkligen skaffa kanaler till tvn och internet. For en halvtimme tidigare till jobbet för att jag inte hade något att göra. Jaa jag hade kunnat städa men de kändes som att de inte var någon ide när jag ändå skulle vara tvungen att släppa allt när jag skulle till jobbet. :p

Funderar om man skulle pröva någon av de nya hamburgarna vi har på extra pris just nu. Hmm, kan nog vara lite onyttig idag. :p

Nu finns de ju typ inget att göra på jobbet. Har läst alla intressanta bloggar och har kollat facebook. :p Då är de väl dags att ta en cigg och läsa aftonbladet. :p

Ska försöka fota våra valpar som vi har hemma någon dag. Dom är sååå söta. Nikki låg och sov på min mage i säkert en timme här om dan när jag tittade tv. Längtar tills han ska få komma hem till mig. Ska köpa en bur åt honom, så en som skulle vara perfekt hos Helena. Men vet inte vad hon skulle ha för den. :p Funderar om jag ska försöka tajma in de så att jag får vara ledig från jobbet nästan 2 veckor just när han får flytta till mig. Måste ju vara med honom så mkt som de går då. Får se. :D

Pratade med Josefin idag i typ 20 min. De kändes bra, saknar henne. Imorgon ska vi äta palt. :P


Hoppas du inte får de tråkigt nu Milla. :p

Sitter på jobbet och har de allmänt trist. Ska väl börja städa snart. :p
Sonja och Olsson kom förbi och förgyllde min dag. :D De var trevligt, jag bjöd på kaffe och så satt vi och prata om allt möjligt. :p

Tänkte göra en lista, saker jag stör mig på när jag jobbar. :p

1. Att jag är så sjukt jävla dålig på finska och alla finnar inte kan varken svenska eller engelska. Eller så vägrar dom bara prata de med mig.

2. Om jag står med handen utsträckt för att ta emot dina små pengar. Varför? Slänger man dom på bänken då? De tar mkt längre tid och det är sjukt irriterande när man är stressad.

3. Om jag frågar om du har något mindre för att jag verkligen inte har några hundralappar stå då inte där med 200 i börsen och säg ne bara för att du vill växla din femhundring.

4. Varför kan de inte komma en jämn ström med folk? Antingen så har jag så tråkigt så jag skriver listor om mitt jobb :p eller så springer jag omkring som en idiot.

Kommer säkert på nå mer sen men just nu orkar jag inte tänka. Och så orkar ja inte dra upp massa saker som jag redan gnällt om. Någon måtta får de väl vara. :p

Nä nu har jag bloggat tillräckligt för idag. :p

De skulle ju vara bra om du hörde av dig så jag vet hur det blir med allt de här. Du kan inte gömma dig hur länge som helst, de blir bara värre.

Lite bilder

Nu sitter jag hos mamma och glor, ska titta tv och kanske sova en 5a. Blev lite trött. Och ska jobba om två timmar. :p

Tänkte iaf lägga upp lite bilder från våran Halloween-/18års- och Inflyttnings fest. :p











Så nu har jag gjort de. Nu ska lite bilder upp på facebook också så är jag klar här. :p

Tandis...

Sitter på mammas jobb och väntar att Sonja ska skriva så vi kan fara och äta, kanske har hon glömt bort mig. :p
Gick ganska bra på matten idag, duktig känner jag mig. :p Har varit till tandläkaren imorse också. Hatar att vara dit. Hon tog röntgen och sen pillade hon mig i tandköttet de gjorde ont båda två. Och så gav hon mig nå papper om nå försäkring eller nåt som man kan ha så de blir billigare att gå till tandläkaren sen när jag fyller 20. Kommer vara tvungen att betala 4000 om året isåfall. De blir ju flera hundra i månaden. :p

Nä nu ska jag ringa Sonja och höra om hon glömt mig. :p

Milla, idag ska jag jobba. De kommer säkert vara lite folk. Du måste ha överseende med att jag inte äger nå internet hemma ännu. :p

RSS 2.0