Joppet. :P

Sitter på jobbet att ha sjukt tråkigt, ingen skriver blogg. Då får väl jag göra de då. :P
De blev en ganska kort dejt med Marri igår. Funderar på att ringa henne och höra om hon vill komma hit på kaffe. :P Sov för länge idag så jag hann inte vara till pappa och fixa stereon till bilen. Får göra de imorgon.
Har varit och köpt ett par sjukt fina skort på sport och skohuset. Fick presentkort av chefen i julklapp så han har betalat dom och en fleece tröja också. Så då slipper jag frysa. :P

Nu ska jag dricka kaffe så kanske jag blir piggare?


De är kul när folk kommenterar men tråkigt när dom kommenterar anonymt. :P

Anonym om Veckan som gått...typ :p:

Vad har hänt i fredags hos dig i din säng? :p

Sv: De ryktas om att någon har fått sig ett blow job där. Vet inte vem. Men kan gissa. :p


Veckan som gått...typ :p

Har tänkt blogga sen jag kom hem från Sthlm men de har inte blivit av.
Klarade iaf mig hem hel trots att jag hatar att sitta bredvid när min syster kör. Jaa hon har haft körkort et halvår mer än mig. Men jag har verkligen med bil vana än henne. Hon borde ha 4 års prövotid. :p
Vi klarade oss iaf ut ur Sthlm utan att köra fel. Jag körde och Emilia läste skyltar. Sen körde vi inte fel en enda gång och vi krockade inte och har inte blivit fotograferade av någon fart kamera.
Vi höll på att krocka i Ume, men de var inte mitt fel. Jag var faktiskt redan inne i rondellen. :P

De var jätte kul att få träffa Stina och min farbror och hans fru. :)

Sen har de ju varit jul också. Jag har varit jätte snäll iår. Fick min efterlängtade bilstereo som jag ska be pappa sätta in i min bil också. :) Sen fick jag massa små grejer som mamma visste att jag ville ha eller behövde. Har fått böcker också så de är bara att börja läsa. Ska ju med Mamma till Ume så då kommer de säkert behövas. :P

Juldagen var sjukt rolig, var lite bitter där ett tag med de löste sig. :P
Har inte mått så bra igår, sov till 8 på kvällen och mådde apa.

Idag har jag jobbat, tog mig med nöd och näppe upp ur sängen. Sen har jag haft ont i magen och i revbenen hela dagen. De har varit tycka synd. Mår fortfarade lite dåligt. Jag kan ju inte fortfarande vara bakis så de är nog något fel på mig.

Jag undrar, varför finns de bara fylle bilder på mig på facebook. Är jag aldrig normal när en kamera är framme?
De är en intressant fråga. :)

Ska på dejt imorgon, vi ska dricka kaffe och skratta åt roliga (eller tragiska?) människor och bara ha de allämnt mys. :)

Nu ska jag se till att Lillebror går och sover och sen ska jag och Nikki hem till oss och sova. Kanske vi diskar om vi orkar och bädda sängen. Måste byta lakan om ryktena är sanna om vad någon har använt mig säng till i Fredags. :P

Go Natt. :)

Sthlm...

Nu sitter jag hos min syster i Sthlm, väldigt trevligt. :P Ska väl satsa på att göra lite snabb kaffe snart. :P
Har varit och handlat massa julklappar idag, har suttit och slagit in dom och till och med skrivt rim. (eller jag har googlat rim och sen skrivit ner dom)
Har haft två händelserika dagar känns de som. Jag och Ronja hade lite problem med Fredriks bil, sen hade vi myskväll i Alvik med mina kusiner. Sen höll jag på att missa flyget hit till Sthlm imorse pågrund av mer bil problem, fick åka taxi från Antnäs. :) Och nu så ska vi leka och gå ut med mommos hund.
Imorgon bär de av mot Övik och hälsa på Stina. :)

Tack för mig.

Jag har tänkt...

Har tänkt väldigt mkt de senaste dagarna. Prio ett i min skalle just nu har varit vad jag egentligen ska göra med mitt liv. Just nu känner jag att jag inte vill jobba på Sibylla nå mer, men kan ju inte säga upp mig om jag inte har ett annat jobb. Känns som om jag sitter fast här, jag utvecklas inte och känns som om jag behöver de.
Ska iaf jobba kvar tills jag är helt klar med skolan. Men sen då?
Jag trivs som fan i Pajala, men mina vänner, mitt hem och helt enkelt de liv jag lever. Men jag kan ju inte bara springa omkring och göra inget hela tiden.

Funderar på två saker, åka till USA som Au-pair ett halv år eller ett år. De hade varit väldigt roligt tror jag. En upplevelse för livet. De andra är att plugga vidare. Men jag vet inte riktigt vad jag vill. Och så måste jag hitta de där suget efter att plugga på universitet. Sen när jag väl har bestämmt mig kommer jag ge allt men först måste jag veta. :p

Sen kan jag inte låta bli att oroa mig, för mamma. Känns som om vi bara får värre och värre besked hela tiden. Jag vet att vi kommer klara oss igenom de här hur jävligt de än kommer att bli. Men de kommer nog vara tufft.
Men jag vet också att jag har så fina vänner som jag kan gråta hos när de är jobbigt. Ni vet vilka ni är och ni är guld värda <3

Har inte packat, gör kanske de ikväll. :p



Jag undrar...

..hur jag ska lyckas packa till min sthlms resa, tänkte bara ha handbagage när jag flyger dit för ska ju bara köra bil typ de tre dagarna jag är borta. Men, hur fan får man med sig alla grejer som man kan behöva när man knappt får ha nå vätska på planet. Typ till och med mascara räknas som vätska. Måste lösa de här på något sätt. :p

Har just kommit från att ha hängt med sluthy, alltid lika trevligt. :P btw får vara ledig på söndag så då glider jag till lule så jag hinner träffa sandra och faster lite så här innan jul :)

Imorgon blir de väl att sova länge och sen jobba till 10. Kanske hälsa på Sonja efter jobbet. :) Och någon gång ska jag packa också. Hinner nog inte göra de på lördag och söndag vill jag bara ta de lugnt tills bussen går. :p

Nu, äta, titta lite film och sen sova. :)

Puss & Kram

Ibland vill jag bara be dig dra åt helvete, men sen kommer jag på. De är nog inte värt att bry sig om dig nå mera.

Go kväll

Känns som om jag inte ha något vettigt att skriva här. Har typ inte gjort något vettigt sen söndag förutom att jag jobbat idag. :p Så tänkte jag skulle göra en sån där lista. Måste ju uppdatera lite så jag inte får dödshot här på bloggen av Camilla.
Btw imorgon kommer Camilla och leker med mig. :D De ska bli väldigt väldigt roligt. :)

Öppna din sms-inkorg i mobilen
Gå ner sju sms i taget och svara på frågorna
Fuska inte!

Vad var det första du sa i morse?
Va är synd? :)
Vad säger dina föräldrar om dig?
Skulle du kanske kunna och hämta oss?
Vad säger du till den som du är kär i?
Hallojsan :p nå jag är hemma och tittar tv :)
Vilken var din första mening som du sa?
Tjill, då kan du vara med mig ;)
Vad kommer bli din sista mening och säga?
De var ju inte bra :P Kom med en cigg åt mig :p
Vad säger du till din bästa kompis?
Jag försöker :p
Vad säger du till den du älskar?
Öö joo :)
Vad skulle du säga om du var med på tv för första gången?
Hehe ja :D jag var då inte beredd på att de skulle bli sådär :D
Vad är det sista du säger innan du somnar ikväll?
Va bra :) nånää jag åt bara risifrutti och en macka :)
När du vill ta ett steg längre i ditt förhållande, vad säger du då till din pojk/flickvän?
Jao om jag orkar de :p
Vad kommer du säga när du friar?
Okej :p Ahaa så du menar som de ;p
Vad var det första du sa efter din första kyss?
Jaså ;P
Vad var det första du sa när du hade haft sex för första gången?
Hinner inte.
Vad skulle du säga om din pojk/flickvän var otrogen?
Haha, men de är ja ju alltid. Vi hör av oss om vi kommer så vi vet vars du bor.
Vad säger du när du blir riktigt arg?
Hehe är så full, ska flirta ;) not!
Vad säger du när du blir riktigt glad?
Krogen?
Hur säger du till din pojk/flickvän att du älskar honom/henne?
Jo jag vet :( Jag ska äta och röka sen vet jag inte. :P


Fest igår. :p

Sitter hos Mamma och glor tv, har mått lite dåligt idag. :p Men sen fick jag lite pizza i mig och då blev de bra. :P
Blev en hård kväll igår, slutade dricka vid 6 på morgonen. :) Alltid lika kul att festa med brudarna. :)

Imorgon kommer min HEDDA hem! :D

Fika :D

Sitter på Mammas jobb och väntar att Marri ska ringa så ska vi fara och fika på cafe Nova. :D Jag och Nikki har varit och hälsat på Sanne och hennes hund Billy. De var riktigt trevligt, tog ett tag innan Nikki fattade att Billy inte var så farlig. Då började dom busa hur mkt som helst. De måste vi nog göra om. :)

Fan jävla handelsbanken, bara för att dom tvinga mig att byta lösenord så spärrades mitt konto i typ 10 min när jag skrev fel. Måh, får väl försöka nu igen. Orkar inte ring telefon banken, kan inte mitt kontonummer utantill ändå. :p


....

”As we grow up, we learn that even the one person that wasn’t supposed to ever let us down, probably will. You’ll have your heart broken and you’ll break others’ hearts. You’ll fight with your best friend or maybe even fall in love with them, and you’ll cry because time is flying by. So take too many pictures, laugh too much, forgive freely, and love like you’ve never been hurt. Life comes with no guarantees, no time outs, no second chances. You just have to live life to the fullest, tell someone what they mean to you and tell someone off, speak out, dance in the pouring rain, hold someone’s hand, comfort a friend, fall asleep watching the sun come up, stay up late, be a flirt, and smile until your face hurts. Don’t be afraid to take chances or fall in love and most of all, live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back.

- Unknown

Tänk så skulle man kunna leva livet fullt ut. :p


Vänner bok

Hittade en kul grej i en blogg. Istället för alla listor man brukar skriva så hittade jag en sida från en mina vänner bok som man kan fylla i. :)




Vill ni också fylla i en så kan ni spara dom här och fylla i dem på paint eller nåt. :)
 

Marri skulle komma förbi så nu ska jag kolla om de finns kaffe. Tack för mig. :)

Ikea

Har suttit ett tag och kollat på grejer på ikeas hemsida, vad jag ska handla imorgon. Oj oj vad de kommer gå pengar. :p Men de måste ju, vill ju ha fint hemma. :)
De är jag och mamma som ska åka, riktigt trevligt med lite Julia & Mamma tid. :p



Annars så har jag varit på promenad med Marri en sväng och sen har jag umgåtts med henne och Sonja. :p
Nu ska jag kolla lite tv och sen ska jag sova så jag orkar springa på ikea. :p

Puss&Kram

....

Sitter på jobbet. Har läst alla bloggar och kollat facebook. Finns inga tidningar att läsa. Dom kommer först om en timme. Får väl leva på hoppet att någon kommer och hälsar på och dricker kaffe.

Lillebror har fått komma hem nu, har saknat honom jätte mkt. Stackarn har fått ligga i gve i en vecka.
Ska fara och äta middag med honom och pappa efter jobbet. Ska ta med lilla grisen Nikki också. :p


Ume..

Sitter på jobbet som vanligt. Fryser de är kallt här. Har TTs tröja på mig så de inte ska vara så kallt.
Fick just veta att jag och mamma ska dra till Ume imorgon och kommer hem på torsdag. Hon ska ta nå prover och så får vi veta när de är dags för nästa resa till Ume. Får se vi hinner kanske fara på stan och köpa lite julklappar. Så ni som förväntar er julklappar av mig kan ju smsa en önskelista. :p

Skulle ju åka till Haparanda imorgon egentligen men de kanske vi tar på fredag jag och mamma. Måste ju shoppa grejer till huset. Har redan skrivit en önskelista men de måste mätas lite så jag vet vad jag ska ta. :p

Idag åker första valpen iväg och imorgon tar vi med en av dom till Lule. Så snart är de bara lilla Nikki kvar hemma. :)

Nu ska jag försöka göra något vettigt så jag kanske kommer här ifrån någon gång. Måste ju packa lite grejer. :p

RSS 2.0