Tisdag

Känner mig duktig, har varit och simmat idag med Mamma. Fast sen syndade vi och åt på grillen. Men de kanske jämnade ut sig nu. :P Vi ska börja simma oftare, mamma och jag. Hon har lovat. De är bra då har jag någon som drar med mig och någon att dra med :P
Gjorde högskoleprovet i lördags, de tog sjukt länge. Men de gick väl bra.
Jobbade helgen också, ursch är så leds på mitt jobb nu, Känns inte värt å jobba. Gör de bara för att Tompi litar på att jag kommer när de är mina helger. Men lyckades få ledigt från 4 på lördag under påskhelgen. De betyder fest hemma hos mig :) Hoppas Ronja kommer, saknar att supa med henne och marri kommer garanterat, de var hennes ide :P

Nu ska jag titta one tree hill och gossip girl, sen plugga och sen sova. :P

Just ja kalle och christina va förbi med kevin :) Blir så glad av å se den där söta lillkillen.


00.51

Känner mig lite förvirrad, varför kan inte folk bara säga som de är? Är så sjukt jobbigt när man märker att något är annorlunda, att man inte är lika intressant att umgås med nå mer. Är de så de är? Om inte vad är problemet?

Nä nu ska jag sluta vara gåtfull, borde egentligen sova nu. Men fastnade hit när jag bara skulle kolla en grej.
Har varit hos Sonja ikväll och pluggat. Fick ganska mkt gjort och de var trevligt annars. Som vanligt, känner mig som så hemma där. Man är alltid välkommen dit och de är skönt :)
Annars jobbar jag på att försöka komma i kapp med skolan, de går sådär. Men jag försöker. Vill bara att det ska bli den 12 juni och jag har gjort allt. :P

Nä nu ska jag försöka sova. :P

6 timmar kvar...

Sitter på jobbet och degar, bli så trött av att bara sitta när de inte är nå folk. Har typ 6 timmar kvar å jobba. Sen vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Ronja ville väl hitta på något. :P Marri har varit hit och hälsat på hon skulle väl komma lite senare också. Hon satt i typ 5 timmar med mig här igår och var jätte gullig och hjälpte mig å städa. Sen kollade vi film hos Ronja och jag somnade inte förän klockan 3.
Trodde att jag hade försovit mig i morse och stressade som fan ner, men när jag just tagit på mig skorna så kom jag på att jag kanske ska kolla vad klockan var. Då var den kvart över 9 inte kvart över 10 som jag trodde. Så då hade jag tid att äta frukost framför teven.
Kanske borde sätta igång och plugga lite när jag ändå har lite att göra. Måste göra klart min pp till biologin till på måndag. Då ska jag redovisa. Måste få de bort gjort nu så jag inte har ännu mer som jag ligger efter i.
Har börjar acceptera tanken på att jag måste gå några månader på hösten, kommer bli ganska tjill ändå å bara läsa matte och kanske engelska c. Och så slipper jag välja universitet nu, så hösten 2010 ska jag börja läsa istället.
Är väldigt förvirrad över vad jag ska välja. De finns så mkt olika utbildningar som ger massor av intressanta jobb. Fick ett utskick från någon skola vars man kunde läsa till textilingenjör de verkade intressant men civilingejör verkar också kul, fast de verkar ju finnas typ 100 olika inriktningar. Jaja, jag ska iaf inte söka i år så jag har ju tid att bestämma mig. :P

Nu ska jag försöka fixa biologin så jag kan vara slö imorgon och bara behöva vara till Maja och äta tårta. :D

Känner mig otroligt gnällig och trött idag...

Sitter här och har ångest över hur mkt jag egentligen har att plugga. Är så sjukt trött både fysikt och psykiskt, de är så mkt i skolan nu så jag blir alldeles snurrig och vill bara skita i allt.
De har iaf varit sjukt skönt att först ha lov en veckan. Sen praktik i 3 dagar på Jernis med Monica och sen så har jag varit till ume, på ume student för en helg. De va väldigt roligt och träffade massa nya folk. Fast nu är jag ännu mer förvirrad över vad jag ska välja för utbildning. Som tur är så ska jag inte söka in förän om ett år, förhoppningsvis så vet jag bättre vad jag vill då :)
Imorgon blir de å fara och kolla på en utbildning på LTU, måste åka redan halv 6. Kommer vara så sjukt trött att mamma kommer få leda mig till bussen.
Annars så ska jag jobba hela helgen men ska försöka hinna vara till Sonja och till Ronja någon kväll. Har tänkt vara till Sonja både idag och igår men fastnar som någonstans när jag ska plugga och så blir de inte av föränn jag verkligen måste. :P
Borde gå och sova men ska skriva på mitt biologi arbete först. Annars kommer jag på panikångest eller nåt imorgon kväll om den inte är klar.
Tack för mig. :P

RSS 2.0