There's so much time, to figure out the rest of my life

Igår tänkte jag först bara hämta min hund från Ronja och sen typ slö kolla någon film och sen sova. Men icke, blev mycket trevligare än så. Jag och Ronja for hem till mig. Och sen kom Marri, Olivia och Linda dit.
Vi drack kaffe och spelade familje geni. Jag var grym, vann lååångt före dom andra ens fått alla färger. :D Marri tyckte inte om att jag va så sjukt duktig, trodde där ett tag att jag skulle få styk. :P
Sen satt vi och snacka skit om lite allt möjligt tills klockan var alldeles för mkt.
En riktigt trevligt kväll blev de. :)

Idag skulle jag vakna tidigt, de gick som de alltid brukar gå. Julia snozzade i två timmar och insåg att jag hade jävligt bråttom. Packade ihop grejer åt mamma och sen for jag ut på byn och gjorde olika ärenden. Sen hämtade jag lillebror och mommo och körde dom till korpis. En timme senare än tänkt, men heey Ronny vet hur jag är så han var nog inte förvånad. :)

Efter att jag kom från korpis han jag inte göra så mkt med än att sminka mig och åka till jobbet. Och nu sitter jag här igen. De är lite mer livat idag än igår, men de är ändå lite folk. Ja de märker man ju bara av att jag snart lyckats skriva ett så här långt inlägg utan att bli avbruten. :p

Ikväll blir de nog mys med Hedda och snoppe, om inte något annat dyker upp. Oftast brukar de ju göra de, blir aldrig som jag tänkt mig. Speciellt inte på helgerna. :P

Hej dåå :)

Snö och kallt, men de ska väl va så...

Här sitter jag, på jobbet. Ska dricka kaffe och äta en chokladboll :)

Igår var de väldigt mkt snö ute om ingen annan märkte de. Fastnade med bilen när jag skulle köra lillebror till skolan, de var alldeles för tidigt på morgonen för något sånt så jag svor en hel del. Efter ett tag så gav jag upp och ringde moffa och då gick de bra. Anton kom bara en halvtimme sent. :P

Sen typ två timmar senare så behövde Ronja skjuts för hon hade fastnat på gården, men jag kom inte iväg då heller så jag var fast hemma till 8 då Ronja kom och hämtade mig.

Då for vi till Moffa, hans hund Tundra höll på att få valpar så vi hjälpte till lite. 7 stycken blev de, 4 tikar och 3 hanar. :)

Sen tog vi lös bilen och så for jag och hängde lite med Pelle. Och i morse när jag vaknade, försenad till min lektion, så ser jag att bilen är in plogad. Men de spelade ju ingen roll för de behagade inte för bilen att starta så fick vänta på pappa och då hade jag slutat redan när han kom. :P  

Annars har jag inte gjort så mkt de senaste dagarna, bara glidit omkring typ.

Nu ska jag hämta en till kopp kaffe och sen ringa Ååååågren. :)


Tisdag i dag...

Sitter och glor i Antons rum, kom på att jag lämnat min dator åt mamma. :p Kom hem från Ume söndagkväll och efter de har jag varit en sväng till gve. Riktigt trevligt att träffa Tina också. :)
Finns typ inget att göra här, ska kanske till Ronja en sväng sen. Måste nog äta något också.

De är helt sjukt vad tyst de är här hos mamma. Okej att de är tyst hemma hos mig men här hos mamma brukar de alltid var nå liv. Inte ens Wilma är här och skäller.

Kom just fram till att jag faktiskt inte har något vettigt att säga.
Tänkte bara att Camilla blir arg om jag inte uppdaterar. Hon hotar ju en massa. Hm undra om jag kanske istället inte ska uppdatera på ett bra tag så hon kanske tar tag i sina hot och faktiskt kommer och hälsar på mig?

Nu äta, tror jag.


Kolla läget...

Jaha nu sitter man här igen, syster försöker få med mig ut och kolla läget. Snart, tänkte bara skriva lite. :P
Annars så försöker jag samla kraft till att packa ihop min väska, som jag misstänker kommer bli svår att stänga.
Ska bli sjukt skönt att komma hem och träffa bydarna, lillebror och mina hundar. :) Och få sova i egen säng, eller de kanske blir mammas säng när jag ska ta hand om lillebror. Bättre än sängarna här iaf. :)

Men de känns trist att lämna mamma ensam kvar här i Ume men Ronny skulle åka tillbaka på fredag så hon behöver ju inte vara ensam jätte länge. Får se om de blir att komma tillbaka hit och hälsa på henne eller om de blir sunderbyn. Närmare till sunderbyn och lättare att hitta sovplats i lule. Men hon får ju bättre hjälp här i ume.

Nu ska jag kolla läget med syster och sen är de sängen. Har varit så himla trött hela veckan. Sover hur mkt som helst och ändå är jag blå under ögen och trött hela tiden. Knasigt.

Ovettigt?...

Kom just hem från sjukan, ska typ läsa och sen sova. Är sjukt trött hela tiden, kanske för att de enda vi gör är att äta och hålla mamma i handen typ. Och dricka litervis med kaffe.

Idag har vi ätit sjukt god pizza. Och imorgon ska jag och emilia springa en snabb sväng på stan.
Pratade med Ronja också, hon gör mig glad. Saknar henne massor. Ska kanske följa med henne till gve i veckan om de går. Ska höra om Vicky vill vara med honom tills pappa kommer. :)

Har typ inget vettigt att skriva, kanske kommer vettigare saker sen när jag kommer hem.

Får se hur de går med allting hemma sen, mamma kommer inte komma hem på 6-8 veckor. Så då kommer jag vara ensam med anton varannan vecka. Får nog tvinga mommo att komma och laga middag åt oss varje dag klockan 5. :P

Nu vet jag inte vad jag ska ljuga nå mer...

Snabba cash



Glömde skriva att vi var på bio igår och tittade snabba cash. Riktigt bra film faktiskt tycker jag. Blev sugen på att läsa boken också. Ska kolla om den finns någonstans imorgon.
Håller med Lina om att Joel Kinnaman som spela JW i filmen och som också är med i Johan Falk är snygg. Lina menar ju på att man kan titta Johan Falk bara för att få titta på honom. Så då måste hon ju titta den här. :P

Nu ska jag faktiskt fundera på sängen. Måste ju orka med allt som händer imorgon. :P 

Umeå...

Jag började skriva ett inlägg för typ en vecka sen. Men då blev jag störd och sket i de, och dan efter så funkade inte internet på jobbet. På söndag var jag alldeles för trött och mådde lite illa. Så då orkade jag inte och sen på kvällen så åkte vi till lule och så han jag sova typ 4 timmar och så åkte vi hit till ume.

Sen har de hänt en hel del när vi varit här, och när jag väl har haft internet en kort stund så har de varit mer eller mindre kaos i mitt huvud.

Allt har iaf gått bra, de känns jävligt skönt. Har tänkt mkt på vad som skulle kunna hända om vad jag skulle göra då. Nu är de bara att se till så att morsan får de stöd hon behöver. Men hon får inte komma hem ännu på säkert en och en halv vecka.

Annars så har vi sprungit på stan för att inte tänka, har köpt två linnen, en tunika, ett midjebälte, en mössa och ett par jätte fina högklackade stövlar. :)

Nu ska jag mer eller mindre tvinga min syster att följa med mig ut och röka. Kanske kan muta med att hon får låna min dator och kolla facebook? :P

xoxo

Söndag..

Sitter hemma hos Mamma har just ätit mat och ska dricka kaffe. :P
Ska dra och prata med chefen alldeles snart, måste vara ledig en vecka den här månaden och sen tänkte jag vara ledig på tisdag. :P

Igår var jag först hos Ronja, sen for jag och Hedda å hälsade på Pekka och Lina å gullade med lilla astrid. Hade med oss Nikki och Ella blev alldeles vild och sprang omkring och jagade honom
Sen bastade vi hos TT alltid lika mysigt att basta. Tog en eller två bastu öl och sen var de hem och sova.

Nu kaffe. :D

Varför gör jag aldrig som jag borde? :)

Jag borde sova nu faktiskt ska vakna vid 11-halv 12 imorgon och hitta på bus med Ronja. :)
Men innan jag sover så ska jag äta något och så ska jag halvglo tv tills jag somnar på mammas soffa. :p

Gjorde sjukt god mat i dag nå nudlar med curry och kräftstjärtar. Duktig kände jag mig. Ska baka sen när jag gjort bus med Ronja istället. Råkade somna efter att jag ätit lunch med Mamma så då var hela dagen borta.

Sen har jag varit med Ronja, vi var och fulade oss på byn lite. Blev stoppad av polisen också, visa körkort och blåsa. De blev fjärde gången nu för mig på lite mer än ett år som jag blivit stoppad. Men har aldrig fått böter. :)
Ronja var så snäll när jag skulle få blåsa. Hon frågade mig "Julia, är du säker på att du är nykter?"

Alltid lika roligt att vara med fuckface, har faktiskt saknat henne när hon varit i lule. :P

Nu äta.


Vissa människor slutar aldrig förvåna en, andra är så sjukt förutsägbara att de är skrattretande.

Go morgon

Godmorgon.
Första dagen idag på sjukt länge då jag vaknar då de är ljust utan att vara tvungen att fara och jobba.
Har kört lillebror till skolan på morgonen och varit och drukit kaffe och rökt med Sonja.
Nu ska jag snart fara och handla åt Mamma och sen laga mat. Sen ska vi baka. Eller jag ska baka mamma får bestämma vad hon vill ha.

Bastade igår, har inte gjort de på sjukt länge. Hade nästan glömt bort hur härligt de är. :)

Nu ska jag hjälpa mamma att skriva handlings lapp.

Jaa e ingen kotte...

Sitter som vanligt på jobbet. Fattar inte hur de kan vara så sjukt jävla kallt här inne.
Väntar att Hedda och Emilia ska komma tillbaka och hjälpa mig och stänga sen. Hinner väl göra klart allt själv för dom skulle basta också.
Ska på 60 års fest sen när jag slutar, farbror Bosse blir gammal gubbe så ska kolla om de är nå ös. :P

Imorgon ska jag få umgås med mig förra klass, Maja och Jonatan. :D Jonatan har jag ju träffat nyligen men Maja har jag inte träffat sen i sommras. De ska bli kul, fast vi verkar inte riktigt komma överens om var och när vi ska träffas. Får se hur de blir. :p


Slö...

Jag skulle vakna tidigare men de blev som inte. Tror att någon slog av alarmet eller så behövde jag sova lite. :P
Har ingen aning vad jag ska hitta på idag, blir väl å bara sitta och glo tv eller något.

Igår var jag och jobbade och sen var jag och Marri på promenad med Wilma och Wilda. Väldigt trevligt, men kallt om ansiktet. Sen satt vi hemma hos mig och snackade skit. :)

De här blev ju verkligen ett skit tråkigt inlägg, men jag har inte heller nå roliga bilder att sätta upp.
Måste hitta kabeln till kameran. :P


Nytt år och nya löften?

  • Nytt år och nya tag? Vi får ju se. Jag har väl planerat att göra lite mer av mitt liv i år än förra året. Inte börja plugga på universitet ännu men något annat spännande. :p
    Men just nu så är väl målet att bli klar med Matte D, helst skaffa mig ett heltids jobb så jag kan spara lite också.

    Dagen innan ny år tillbringade jag på Ikea först, köpte nytt bord och nya stolar till köket. Och lite små grejer. Sen blev de ost och kex med vin med Marri i Kekke. Vi hade mkt trevligt. :)
    Nyår så åt jag och syrran först middag hemma hos Mamma. Sen kom Madde dit och när vi hade blivit lite lulliga drog vi vidare till Kardis på fest. :p De var mkt trevligt, halv 4 bönade och bad min kära fyllechaffis Emilia att vi skulle åka hem, så de var bara att snällt följa med. :P
    Igår jobbade jag och idag jobbar jag lika så imorgon. :P

    Nu när de är ett nytt år så skulle man väl ge nyårslöften? Jag har funderat på de där. Och jag skulle aldrig kunna hålla sånna löften som:
    1. Sluta röka
    2. Börja träna
    3. Sluta äta godis
    4. Sluta snusa

    Så jag kanske måste komma på något som jag faktiskt kan hålla.
  • Sluta smsa när jag kör bil (Iaf när jag kör fortare än 70 typ)
  • Göra något under år 2010 som kommer vara värt att minnas. Tex resa någonstans.
  • Sluta röka OM jag åker till USA som aupair och endast då om inte någon anna vettig anledning kommer upp.
  • Försöka göra något åt mitt onyttiga sätt att leva. Men inte sluta med massa gott. :P Kanske bara minska lite. :P

De där borde jag ju kunna hålla. :P

Funderar om jag ska trotsa kylan och gå ut och röka eller om jag ska sitta kvar här ett tag till.


RSS 2.0