Leds...

Sitter på jobbet som vanligt. Är sjukt leds på de här nu. Så om de är någon som vet om de finns nå jobb ledigt åt mig så hör av er. :p Vet inte om jag kommer så ut med TT hela sommaren. Nå fan ska man få veta när lönen görs och de ska inte vara olika dagar varje månad. Men han tycker ju att han får göra som han vill, bara för att vi är släkt. Han pratade om att han ville anställa någon till sommaren som kan fortsätta till hösten. Vem fan kommer vilja fortsätta jobba åt honom efter en hel sommar? Jag har varit nära på att sluta så jävla många gånger så jag kan inte ens räkna dom. Grejen är bara de att jag måste ha ett annat jobb att börja på om jag säger upp mig. Och så får jag lite skuld känslor.

Jag hat funderat på en sak. Varför måste man lägga alla sina 18 enkronor på disken så jag måste stå och plocka upp dom en och en. Kan man inte vara ge dom i handen och säga de är jämt. Jag orkar ändå inte räkna dom.

Måste jobba imorgon också. Kanske får min lön på måndag. Fast halva måste jag väl ge till mamma.
Snygg miss mamma och pappa gjort. Dom har båda köpt sommardäck till mig eftersom mina är olagliga och jag måste byta innan torsdag. Så går de när dom inte pratar med varandra. Så får se antingen så får jag köpa 8 däck, som tur var de mamma köpte ganska billiga, eller så kanske dom kan lämna tillbaka 4. Får se. :P

Ovanligt bra dag :)

Idag har varit en ganska bra dag faktiskt. :) Gjorde biologiprov på morgonen som gick oväntat bra faktiskt. Men om de är som de brukade vara förut för mig å Maja så borde inte ha gått bra. Förut så gick de jätte bra när vi trodde att de gått åt skogen. :p Sen så har jag för engångs skull pluggat på min långa håla. De va riktigt trevligt senare när jag, Maja, Camilla och Elin va och käka på frasses. Jaa jag svek Tompi idag, men de händer inte så ofta. Och som Camilla sa, jag måste ju kolla in konkurenterna. :) Vi satt där i säkert 2 timmar och snackade massa skit om lite opassande saker ibland :p
Har försökt plugga idag på kvällen men de gick inte så bra. Har iaf gjort en del och sen får ja se om de går bättre imorgon. Fick umgås med Madde lite idag också, de va jätte kul att på umgås med henne. Vi har inte träffats så mkt sen hon flyttat så. Men vi ser ju de kanske blir redan till valborg vi umgås igen :)

Imorgon blir de väl att plugga som vanligt. De är iaf dansträning inför balen, de ska bli ganska kul :) Sen ser vi ju vad som händer på kvällen :)

Tårta :)

Sitter hemma och tittar tv. De är full rulle här. Små kusinerna springer omkring och skriker. Har just ätit smörgås tårta och vanlig tårta. För mamma fyller år på Tisdag så nu firar vi henne. :)

I fredags var jag och Marri till gve och hälsade på  Marie,Ronja och Wille. De va ganska härligt att sitta och ta en öl och ta de lugnt. Igår åt vi pizza i gve och sen for jag och Marri hem :) Sen på kvällen tog jag bara de lugnt och tittade film och hade de riktigt mysigt. :) Idag måste jag plugga och sen på man ju se om jag och johanna skulle hitta på ngt. :p

Bra och passande text. :p
 Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

...

Borde verkligen gå och sova men kan inte. Kommer vara helt död imorgon.
Helgen har varit trevligt. Hängt med Marri, vi hade vårar tiquila race och hade trevligt. De va en del att städa sen på morgonen, men shit happens :P
Kände direkt när jag kom till skolan hur leds jag var, vill bara få bort allt nu. Funderar på att låsa in mig någonstans i helgen utan telefon så jag faktiskt pluggar. Men vet inte vars. :p

Idag har jag bara mått dåligt, haft ont i huvudet, nacken och mått illa. Ursch. Men sen har jag varit med Wille, Adde och Ronja. Ronja färgade mitt hår och sitter och funderar om jag är nöjd. Kanske är en vanesak. har ju varit svarthårig ett bra tag :p

Nu blire sängen. :P

De blir inte alltid som man tänkt sig...

De blev ingen lugn kväll igår, Tompi övertalade mig och Marri att köra till Levi så de bar iväg dit efter jobbet. De va ganska kul, fast jag och Marri konstaterade att de hade varit mkt roligare om vi hade fått vara fulla och de var någon annan som körde. Får väl dra dit själva någon helg. :p Iaf så var vi på aarena tills dom stängde typ, men då tappade vi bort Frille och sen så skulle grabbarna absolut ha hamburgare, dom tvingade oss att ta varsin. Ingen hit. Sen tjänade ja 20 euro, eller hälften borde vara Marris, körde en kille typ 1 km efter att han frågat 4 gånger.

Kom hem vid 5 i morse och började jobba klockan 10, var inte speciellt pigg då. De är lite bättre nu, men funderar om jag kommer orka festa till 3 i natt. Joo de ska nog gå bra.

Yes, ikväll blir de tiquilarace med Marri och annat skoj med dom som kommer förbi mig. Sen ska vi på krogen :)

TT: Hörru Marinella
M: Ja heter Marielle
TT: Jaha, men vars fick jag Marinella ifrån. Finns de inte ett vin som heter så?
D: Ja de finns de väl.
TT: Ja just de, de är ju de där 20,5 procentiga vinet som alla alkisar dricker.
Gillar att TT visste exakt på pricken hur många procent de var i vinet. :P

Nu ska jag röka har bara 1,5 timme kvar att jobba, sen ska jag hem och duscha :P

Bakis..

Sitter på jobbet och glor. Är lite halvseg ännu men de fixar sig :P Ska alldeles snart börja städa så man får komma hem snart. Igår var en rolig kväll som slutade med en väldigt illamående Julia. :P

Ikväll blir de en lugnt kväll. Ska städa mitt rum lite och sen kanske titta en film eller bara glida bil. :p
Men imorgon blir de fest, ska bli riktigt kul. :)

Nu ska jag sköta mitt jobb :P


...

Sitter i Ronjas kök och glor nu. Lillebror och Oskar tittar en film ska nog gå och titta med dom snart. Sen ska vi väl laga nå mat så vi hinner äta innan vi ska hämta Ronja från skolan. Sen ska vi till Leos lekland och sen ville Anton äta pizza. Efter de ska vi väl börja bege oss hemåt.

Igår tog vi bara de lugnt i Alvik och åt god mat. Sen for vi hit till hertsön och tittade film och åt godis med Ronja, Oskar och Fredrik.

Får se vad som händer ikväll, beror väl på hur sent vi kommer iväg.

Nä nu ska jag titta film med Anton och Oskar. :P

Mys i Alvik :)

Sitter hos faster i Alvik nu. Jag och lillebror har varit på stan igår. Har köpt skor till balen, tog ett par svarta hög pumps så jag kan använda dom senare också. :) Blev väldigt nöjd, sen har jag köpt nya leggins, en lång vit skjorta och tyg skor. Köpte två par, ett par röda och ett par svarta med vita prickar. Dom var så fina och kostade bara 200 så jag tänkte lika, annars kommer jag att ångra mig när dom går sönder. :P Jag ska inte ha mkt pengar, vilken tur att jag bestämt mig för att pengarna från moppebilen ska gå till en bil och inget annat. Annars hade jag varit många tusen fattigare nu.

Nu sitter jag och väntar på att Ronja ska ringa. Ska höra om jag och anton ska börja fa hem nu eller om vi ska sova hos henne i natt och åka hem imorgon. Vicky behövde tydligen något frå Ronjas lägenhet så de blir nog att åka imorgon. De kanske är lika bra de, Jenny var inte hemma idag så vi kanske kan vara och hälsa på henne påvägen hem imorgon istället.

I fredags hade jag en trevlig kväll, umgicks med Ronja, Marri och Fredrik. De var trevligt. Sen for Ronja och Fredrik hem och jag och Marri tittade Jarhead. Den var faktiskt jävligt bra. :) Tidigare på kvällen var vi och hälsade på pappa och Ronja tvingade mig att stanna kvar och dricka kaffe. Så nu har jag träffat pappas nya tjej, hon sa inte så mkt utan satt mest och skrattade åt mig och Ronja när vi flummade. Känns bra ändå, tror att pappa blev lad när vi ville stanna på kaffe. :)

Annars så är jag mest förvirrad, försöker förstå mig på andra i min närhet men de går inte. Fast hur ska de kunna gå egentligen när jag knappt förstår mig på mitt eget huvud. Känner mig bara så leds på att bara ge och ge och inte få något tillbaka.

Som jag sa åt Marri i fredags: Life sucks, så fort du tror att allt kommer att ordna sig så kommer de något nytt som får en att må dåligt.

Tack för mig, nu ska jag gå och ta en cigg med faster och sen ska jag mysa med lillebror.

Fryser...:s

Sitter på jobbet och funderar varför de är så jävla kallt här. Håller på att frysa ihjäl när jag inte springer omkring.
Hade bara tre lektioner idag, om man nu räknar dansträning som lektion. Kul var de iaf, får se om man lär sig dansa till balen. :p Ursch vad jag inte har lust att sitta här just nu, höll på att städa mitt rum innan jobbet och hade mkt hellre gjort de än att jobba. Konstigt men sant. :p
Pappa kommer hit snart, vi ska titta på en bil på blocket. Om han tycker att den är lika fin som jag gör så ska jag nog ringa och fråga om dom har kvar den. Och har dom de då åker jag fan till ö-tå imorgon och hämtar den. Är så sugen på att köpa bil nu, eller de har jag varit länge. Men nu har jag äntligen fått sålt moppebilen så nu har jag råd att köpa en bil.
Får se om de blir lule i helgen. Eller de blir lule, vet bara inte vilken dag. Vill iaf få fara till Alvik och hälsa på faster och till Kalix och hälsa på Jenny och Adrian. Sen ska jag ju så klart shoppa en hel del. Måste ha skor till balen och studenten. Och sen måste jag köpa tyg till min student klänning och sen så tänkte jag köpa lite nya kläder. :)
Längtar sååå mkt efter sommaren :) Vill kunna använda min skinnjacka utan att frysa ihjäl. :p

Nu ska jag försöka göra kemi läxan, efter att jag tagit en cigg och en kaffe. Om nu inte Johanna ringer. Hoppas :)

God natt

Ska egentligen sova nu. Men tänkte skriva en rad eller två. Känner mig lite nere, de är som att allt är bra när jag har folk omkring mig, framför allt mina vänner.  Men sen när jag är själv så känns de ibland bara som att jag vill gråta.
Nu ska jag sluta klaga. Sovmorgon imorgon. Men måste ändå sova. :P

God natt.

RSS 2.0