...

Jag är sjukt seg på att få in blogg inlägg nu för tiden. Men Elina inspirerade mig med sitt prat om bloggar igår och så var jag in på Elin W s blogg och hittade någon rolig grej som jag tänkte sno.
Just nu sitter jag på jobbet. Som vanligt. Borde plugga kemi för att värsta läxan att göra men ska skriva först.
Jobbar till halv 10 ungefär sen ska jag fara och ragga upp Sonja och så ska vi fara till byn <3 Och plugga lite finska :s
Måste faktiskt de, för vi borde gjort provet för länge sen, men å andra sidan så länge inte Leena gnäller så är de ju lungt. Hon tror ju att vi är sååå seriösa, men är man verkligen de om man kommer försent minst 5 min varje lektion och går minst 10 min tidigare. De tåls ju att diskuteras. :P
Imorgon är de sista dagen innan lovet. Fatta va skönt :) Ska kanske dricka lite öl imorgon och på lördag blir de dubbel jobb, först grillen sen krogen. Så därför ska jag sova hela söndag. :)
Fast kommer nog inte få så mkt lov, har så mkt grejer jag måste göra under lovet för att hinna ikapp. Annars kommer minst 5 av mina lärare halshugga mig på måndag vecka 11 efter apu:n.
Snart ska jag göra kemi men först ska jag göra den där jag hitta på Elins blogg.

TA FRAM MOBILEN & VAR ÄRLIG

HAR DU PUSSAT NUMMER 2 ?
Adde, ja de har väl hänt.

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
 Caroline Svonni, vi är klasskompisar.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Emma Niemi, ja du de vet jag inte. Ser henne ganska ofta i skolan.

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Carina, sonjas lillasyster, ja visst är hon de :P

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
Min Pappa, tja de vet jag inte de kommer jag inte ihåg. :P

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Antte, nå vi har gått i samma skola i typ 4 år så de är väl där om de inte var redan på dagis. :P

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Billy Smedqvist, ja träffar nog honom i skolan imorgon.

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Benne, jo de är jag väl.

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4 NÅGON GÅNG?
Alexander Örn, ne du, vet inte om jag ens ringt till honom någon gång.

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Ålli, ja varför inte? ;)

PRATAR DU MED NR 45 OFTA?
Janette Svenn, nej de var ett bra tag sen.

KÄNNER DU NUMMER 1?
Adam Vårlund, kan jag väl inte påstå.

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Amanda Raatiniemi, ja de har jag säkert redan gjort.

VAD HAR DU OCH NUMMER 11 FÖR RELATION?
Ashish, min syster kille. Ingen alls faktiskt, vet typ bara hur han ser ut.

Jag funderar för mkt...

Sitter hemma och ska snart fara till Sonja och plugga. Vi ska ha finska prov så vi tänkte passa på å plugga tillsammans. Har varit till tandläkaren för att jag hade ont i tanden, han hittade inget fel och sa att de kanske är visdomstanden som spökar. Har möte med rektorn, syven och mamma idag. Måste läsa typ 2 månader på höst terminen för jag hinner inte klart med matten. Är så leds på skolan, vill bara att de ska ta slut. Vill att de ska blir sommar så man kan jobba och tjäna pengar till en utlandsresa :)
Ska och fixa tatueringen imorgon när skuggningen blev så ljus. Vilken tur att jag redan gjort de en gång, då är jag inte lika nervös. Nu vet jag ju att de inte gör så ont.

Har kommit fram till en sak. Jag ler så alla mina tänder syns så fort jag blir full. Kom på de för nån dag sen och efter att tittat på bilder så stämmer de fan. :P Titta själv:

Jag, onykter och glad.


Jag, nykter och glad?

Ne nu blir de sonja nästa.

Mycket att göra...som vanligt.

Är just på väg i säng, tänkte bara blogga lite innan. Har pluggat en hel del idag faktiskt. Har matte prov i morgon och fysik prov på fredag. Sen måste jag komma igång rejält med mitt fördjupningsarbete i biologi. Har så mkt att göra att jag vet knappt vars jag ska börja.
Har iaf hunnit kika lite på klänningar och hittade en jätte fin som jag ska sy inför studenten. Mamma ska hjälpa mig att rita ett mönster. :)
Igår var jag med Sonja hela dagen, pluggade faktiskt en del och de är ovanligt med tanke på att de oftast slutar med att vi sitter och dricker kaffe och snackar skit när vi ska plugga :P

Har varit och pratat med TT idag också. Fick honom att lova att ja ska få vara ledig norrskensfredagen. Försökte få lördagen men med tanke på att jag egentligen hade varit tvungen att jobba hela helgen och inte kunna gå ut alls så är jag nöjd med att få fredagen och så slipper jag öppna lördag. :)

Imorgon har jag sovmorgon till halv 1, men ska stiga upp vid 8 så jag får något vettigt gjort och dessutom så jag inte sover hela dagen och inte kan somna sen imorgon kväll och är typ död på fredag. :P

Nä nu är de först lite H.C. Andersen saga som gäller (så jag får svenska c läxan bort gjord) och sen ska jag sova :)

En ny start och olika funderingar.

Såå nu har ja tagit bort allt gammalt så man kan starta om på nytt. Eftersom jag inte uppdaterat bloggen på ett år ungefär så tänkte jag att de var dags att börja om.

Just nu så försöker jag samla kraft till att plugga. Har så sjukt mkt att göra, men har ingen ork, Vill bara få den här terminen bort gjord så jag få ta studenten och sen har panik över att jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv :P Har två prov imorgon och en bok redovisning på onsdag, sen har jag massa annat som jag borde göra.

Helgen har jag jobbat som vanligt, varit med sonja och marri på lördag kväll och med johanna på fredag. Va med johanna och masto igår också och de va så skönt att få hänga med masto lite. Då var de inte bara jag som retade johanna, annars när de bara är jag brukar jag känna mig så elak eller så är de bara jag som skrattar :P De va riktigt kul men somnade inte förän vid 3 tiden eftersom dom va här så länge. Men orkade iaf upp till skolan idag.

Nä nu ska jag kolla om de går att ladda ner nya desperate housewives och sen blir de plugga. Och vem vet man kanske får kaffebesök ikväll :P

Har funderat en hel del, de känns så overkligt att något sånt där kan hända så när en. Visst han var inte en vän till mig, men många av mina vänner sörjer och jag sörjer med dom. Världen är konstig, man borde inte kunna dö ung. Vila i frid.

RSS 2.0